fbpx
KLAR TIL SALG - få idéer til din boligindretning så boligen bliver salgsklar
15477
page-template-default,page,page-id-15477,bridge-core-2.0.6,qode-listing-2.0.3,qode-social-login-2.0.1,qode-news-2.0.2,qode-quick-links-2.0,qode-restaurant-3.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Klar til boligsalg

Få din bolig gjort Klar Til Salg

Som boligstylist kan jeg rådgive dig om, hvordan du får din bolig gjort salgsklar på den letteste og billigste måde. Idéerne vil gøre din bolig klar til salg, gøre flytningen mere overskuelig, og samtidig vil du få idéer, som du kan bruge, når din nye bolig skal indrettes.

En potentiel boligkøber bruger kun få sekunder på at vurdere en bolig på nettet og derfor skal billederne vise boligen på den mest attraktive måde. Jeg kommer med konkrete idéer til hele boligen, både ude og inde. Jeg ser på din bolig med købers øjne og jeg bruger primært de møbler og ting, du har i forvejen. Hvis jeg foreslår nyt – eller brugt – så er det ud fra en økonomisk betragtning, og ofte noget du kan bruge i din nye bolig. Det er en fordel at kontakte mig, inden fotografen skal på banen.

Er din bolig allerede sat til salg, så kan jeg se billederne på nettet og vurderer, om du har brug for et besøg eller om det er nok at få en ’Klar til salg’-rådgivning over telefonen.

Kontakt mig på mail tina@bolig-stylist.dk eller på tlf. 40954292 for at høre mere og for at få en fast pris på en ’Klar Til Salg-boligstyling’ som beskrevet herover.

REFERENCER
(Fra før boligsalget gik amok)

 

Lisbeth og Morten Nielsen:

Da vi i forsommeren besluttede os for at sætte vores hus til salg, valgte vi samtidig at bede Tina Dalbøge om et ‘Klar til salg-besøg’, og det skulle vise sig at være en god beslutning. Med forholdsvis små indgreb fik vi et meget lettere og venligere hjem. Inklusiv Tinas besøg – plus indkøb af maling, genbrugs- og dekorationsting minus det, vi solgte på DBA, løber regnestykket op i 10-12.000 kroner i alt (foruden knofedt og tid). Da ejendomsmægleren så huset igen en måned efter Tinas besøg, foreslog han selv at nytænke og hæve prisen med en halv million. Vi har gennem årene investeret rigtig mange penge i huset, men denne investering har uden sidestykke været den bedste.
Update fra sælger: Det første par, der så huset faldt pladask for det og købte det.


Anja Fogh: 

Mange tak for oplægget i går! Vi var helt blæst bagover. Og begejstrede, for det er ‘spot on’. Selv om der er et stykke arbejde at gøre, så giver det mening nu. Og jeg glæder mig MEGET til, at se resultatet og skal nok sende dig billederne 😉
(Uddrag fra email. Opgaven var et sommerhus der ikke var blevet solgt. Der skulle ny ejendomsmægler på og huset skulle have et ‘løft’. Jeg var ikke på besøg, men jeg lavede et oplæg ud fra billeder af huset ude som inde. Vi gennemgik oplægget over telefonen)

Dennis Ankersø, Projektsalgschef Poul Erik Bech:

Vi skulle have indrettet to prøveboliger  – en 2.og en 3. værelseslejlighed og hyrede Tina Dalbøge til at udføre opgaven. Tina stod selv for det hele, og da jeg efterfølgende låste mig ind og så de to lejligheder, kan jeg kun sige at det så hamrende godt ud. Der var både tænkt på, at boligerne skulle tage sig bedst muligt ud i forhold til indretning og størrelse, på de store og små funktionelle detaljer som f.eks. skridunderlag under tæpper og forslag til hvordan walk in closet kunne indrettes – og samtidig var det blivet hjemligt, hyggeligt og rart at være både på altanen og i begge lejligheder.

 

 

Nina L. Madsen:

Kære Tina. Du fik byens dygtigste og mest konservative ejendomsmægler til at gå totalt “Ole Henriksen” over den forandring der er lavet i huset. Han var solgt. Han vil hjem og regne på tallene, men han mener jeg kan sælge til en meget højere pris, end den han gav efter det første besøg – altså før forandringerne. Så jeg skulle hilse og skamrose dig fra ejendomsmægleren.

 

Susanne og Jens Frandsen:

Vi kontaktede Tina i marts 2018. Vi drømte om at sælge vores hus fra 2007, og flytte familien fra Jylland til Sverige. Men vi var meget bekymrede. På samme vej lå tre naboer, med huse lignende vores, der havde været til salg i et år eller mere. Vi spurgte Tina, om hun ville hjælpe os med at gøre vores hus salgsklart. Vi brugte næsten en hel dag med Tina, hvor hun gennemgik huset rum for rum og samtidig gav os ideer til haven og terrassen. Da hun gik, stod vi tilbage med en meget laaaang to-do-liste og masser af inspiration i form af billeder og links. Vi gik i gang med det samme. Tina gav os det nødvendige spark til at få ryddet de små fejl og ’øjenbæer’ af vejen – ting som vi havde levet med i 7 år, men som vi gennem Tinas øjne kunne se stod frem negativt for potentielle købere. Tina hjælp os også med at flytte rundt på vores eksisterende møbler, så de fremhævdede rummene bedre og så blev der ellers handlet ind med loppefund, planter, puder, tæpper og lamper efter Tinas anvisninger. Haven blev også gået igennem med kærlig hånd og særlig Tinas ideer til terrassen gjorde at vi fik skabt et virkelig flot uderum. Efter arbejde i flere weekender var vi klar til at sætte huset til salg. Vi synes selv, at huset var forvandlet og fremstod så lækkert! Der gik da også kun 9 dage (!!!) før vi fik et købstilbud og en måned senere flyttede vi fra vores solgte hus og ind i vores nye hus i Sverige. Vi vil være evigt taknemmelig over Tinas hjælp – og alle de skønne ting vi skaffede os i løbet af processen tager sig nu endnu bedre ud i vores nye hjem. Vi kan kun på det varmeste anbefale Tina til andre, som overvejer at sælge deres hus. 

Gitte og Povl Erik Andersen:

Vi var første gang i kontakt med Tina i 2007, hvor vi skulle sælge vores hus. Her trængte vi til lidt råd i forhold til få det indvendige shinet lidt op. Vi fik nogle brugbare, enkle og kontante råd. Det virkede. Kort tid efter havde behov for råd og anvisninger i den lejlighed, vi skulle flytte til. Også her fik vi gode og originale råd. Tina var meget hurtig til at forstå vores signaler og omsætte dem til konkrete og meget brugbare forslag. Det betød ikke dyre indkøb, kunsten var kombinere kendte materialer på nye måder, fx til garderobe-arrangement og tv-bord. 

Igen i 2018 havde vi bud efter Tina, fordi nu skulle en del af stuen forsynes med blandt andet et nyt sofa-arrangement. Opgaven blev løst hurtigt og sikkert, hvilket blandt andet betød, at vi modtog et oplæg med forslag til nye sofaer, bord, tæppe og billeder (på væggen). Det var med billeder og links til steder, hvor effekterne kunne købes. Vi er nu i gang med at indrette en ‘ny’ stue efter Tinas anvisninger.

 

Anette Paulin Hansen og Claus Pedersen:

I sommers kontaktede vi Tina for at få en boligstylist til at kigge på vores hus med henblik på salg. Vi skal da lige love for, at hun fik os ‘op af stolen’. For eksempel blev vores TV-stue forvandlet fra en ‘blandet landhandel’ med for meget og for rodet møblement til en åben, mere stilfuld og funktionel stue. Vi havde planlagt at købe en stor 3-længet Stressless hjørnesofa til ‘os gamle’. Tina rådgav os til i stedet at investere i en god, mindre og mere stilfuld hjørnesofa. Den er vi så glad for! Ny placering af billeder og indkøb af et par nye lamper har totalt ændret vores stue. Det er utroligt, hvordan man med få forholdsvis små og enkle ændringer kan forvandle en stue på den måde. Derudover gav Tina os en genial idé med udvidelse af køkkenet ved at vælte en væg, så vi kunne få et nyt køkken-alrum. Det projekt er vi gået i gang med nu med nye gode input fra Tina. Vi har ikke opgivet salget af vores hus, men vi har udskudt det med minimum 10 år, da vi ganske enkelt er blevet så glade for vores ‘nye’ hjem.

 

Nina L. Madsen:

Kære Tina. Du fik byens dygtigste og mest konservative ejendomsmægler til at gå totalt “Ole Henriksen” over den forandring der er lavet i huset. Han var solgt. Han vil hjem og regne på tallene, men han mener jeg kan sælge til en meget højere pris end den han gav efter det første besøg – altså før forandringerne. Så jeg skulle hilse og skamrose dig fra ejendomsmægleren.

 

Jens Alexandersen:

Vi havde sat vores hus til salg og forventede egentlig, at det ville gå som varmt brød, for husets beliggenhed, stand og pris var der ikke noget at sætte en finger på. Men salget trak gevaldigt ud.
Der var mange fremvisninger, men desværre lige så mange indvendinger. De potentielle købere “kunne ikke se sig selv i huset” og “kunne ikke se, hvordan huset skulle møbleres”, hed det sig. Vi kiggede indad og kom frem til, at det nok var vores måde at indrette på, den var gal med. Vi fandt Tina på nettet og fik en snak med hende, og hun rykkede ud en fredag kort efter.
Vi havde givet hende carte blanche til at sige præcis, hvad hun ville – og det gjorde hun. Værelserne gik fri, men alt andet – stue, køkken, entre, badeværelser, viktualierum, terrasse, indkørsel og have – fik hun hurtigt analyseret og fundet alle udfordringerne ved, og derefter gik hun i løsningsmode og kom med en laaang række forslag til, hvad vi skulle gøre.
Det var gennemgribende, en helt ny stil, men faktisk ikke særlig dyrt, og da hun tog afsted igen et godt stykke hen på eftermiddagen, lå der en meget udførlig arbejdsplan til os. Vi knoklede på hele weekenden og sendte mandag billeder af alle rummene til Tina, som kom med de sidste rettelser og tilføjelser, og tirsdag eftermiddag kom boligfotografen og tog nye billeder til salgsopstillingen. Det gik stærkt. Interessen for huset steg omgående og markant, og pludselig var alle de tidligere indvendinger væk. Nu kunne de fleste umiddelbart se sig selv i huset, og nogle af dem, der havde fået fremvist huset tidligere, kunne nærmest ikke kende det igen. Som det gik allerbedst, kom der godt nok en coronakrise på tværs, men huset blev solgt kort efter, og vi er ikke et øjeblik i tvivl om, at det i høj grad skyldes Tinas indsats.
Tinas ligefremme væremåde og omkostningsbevidste tilgang gjorde det nemt at ændre boligens udtryk fuldstændigt. Mange af vores ting blev sat sammen på nye måder.  Ting, som havde stået gemt væk, blev hevet frem og brugt i andre sammenhænge, og med købet af nogle få brugte møbler, som passede til den nye stil, samt et par timer i IKEA efter småting, nips og planter, var det hele på plads, hurtigt og billigt.
Vi var så tilfredse med Tinas indsats, at vi kort efter fik hende til at komme og give sit bud på indretningen af vores nye hus, og også her var hendes rådgivning det hele værd. Vi vil varmt anbefale Tina til alle, der skal sælge bolig – eller bare vil bo lækkert.

 

Lene og Kim M. Nielsen:
Jeg kontaktede Tina Dalbøge, fordi vores hus skulle sættes til salg. Jeg ved ikke, hvad vi havde forestillet os, men sikke en energi og engagement hun lagde for dagen. Tina gennemgik boligen sammen med os fra inderst til yderst, og bagefter sad hun et par timer og fandt inspirationsbilleder og links til de få ting, vi skulle anskaffe os. Vi fik masser af idéer til, hvad vi kunne gøre for at optimere boligen til salg. Langt de fleste af Tinas forslag kan vi også bruge i den næste bolig. Efter vi har udført ændringerne er det blevet meget hyggeligere at være her, så vi er ærgerlige over at vi ikke kontaktede Tina for længe siden, så vi havde fået glæde af det (nu) dejlige hus. Vi kan kun give Tina de allerbedste anbefalinger.

 

Klik på linket og se flere referencer

Kontakt mig på mail tina@bolig-stylist.dk eller på tlf. 40954292 for at høre mere og for at få en fast pris på en ’Klar Til Salg-boligstyling’ som beskrevet herover.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere om hvilke cookies vi bruger på siden her

Luk