fbpx
Proff. boligstylist tilbyder total boligindretning med indkøb og boligstyling
15474
page-template-default,page,page-id-15474,bridge-core-2.0.6,qode-listing-2.0.3,qode-social-login-2.0.1,qode-news-2.0.2,qode-quick-links-2.0,qode-restaurant-3.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Boligindretning A-Z

BOLIGINDRETNING A-Z

Mangler du hjælp til indretning af et hus, lejlighed, sommerhus, kontor, en reception, personalerum, uderum, terrasse eller noget helt andet, så tilbyder jeg at stå for den fulde boligindretning fra A-Z. Jeg sporer mig ind på din stil, dine ønsker, dit budget og afstemmer det med dig, inden jeg begynder at købe ind til den nye boligstyling. Jeg kan stå for bookning og korrdinering af handyman, elektriker, gardinmand med mere og få det tilpasset, så de er der, mens jeg arbejder med din bolig. Som boligstylist garanterer jeg at din boligindretning bliver flot, funktionel og med det helt rigtige ’touch’ – uden at se stylet ud.

En boligstyling fra A-Z kan indeholde indkøb af nye/brugte/antikke møbler, lamper, tæpper, gardiner, malerier eller billeder, pynteting, grønne planter i urtepotteskjulere og hvad der ellers skal til, for at boligstylingen bliver personlig, hyggelig, funktionel og passer til lige netop dig! Jeg tilbyder også 100% totalløsninger med indkøb af alle køkkenting, husholdningsapparater, legetøj, bålsted og meget meget mere.

Prisen på Total boligindretning A-Z afhænger af opgavens omfang.


Jeg tilbyder også et besøg med idéer, rådgivning og oplæg.
 Se mere om det her under ‘Boligstyling’

 

Kontakt mig på mail tina@bolig-stylist.dk eller ring til mig på tlf. 40954292 så jeg kan høre mere.

 

REFERENCER:

indretning af sommerhus

’Indretningswellness’ – som skaber maksimal glæde

Peter Mogensen:
Tina Dalbøge har indrettet mit nybyggede sommerhus fra top til tå. Opgaven var at skabe hygge i det 135 m2 store bjælkehus, så jeg og familien uden videre kunne tage det i brug, når det stod færdigt. Tina fik frie hænder, da ’hyggeskabelse’ ikke er en spidskompetence hos undertegnede. Da vi første gang mødte op og åbnede døren, var vi nærmest chokerede over hvad hun havde skabt. Et hus der på alle måder er indbydende, super smagfuldt indrettet, og ikke på en måde hvor man er ’bange for at ødelægge mesterværket’, men på en måde, hvor man får lyst til at bruge det – igen og igen. Tak til Tina for smag, stil, idérigdom, viden om hvor man lige finder det rigtige, og ikke mindst den urkraft, som er påkrævet, når der ikke er så meget som en trebenet skammel i bygningen, på tidspunktet hvor arbejdet går i gang. Tina er en fornøjelse der kan absolut kan anbefales. ’Indretningswellness’ – som skaber maksimal glæde i et hus. De venligste hilsner Peter Mogensen


Tina købte alt – også bålsted til mine børn

Anders Bødker:
Jeg fik anbefalet Tina og jeg er rigtigt glad for, at hun havde tid til at påtage sig opgaven med at indrette mit nye hus. Det skulle indrettes helt på ny, så vi startede med en indledende snak om min stil, smag og budget. Derfra gik Tina i gang med at indrette. Hun fik frie hænder og hun købte alt lige fra tæpper, sofaer, spisebord, lamper, pynte- og nipsting osv. Efterfølgende har hun indrettet terrassen og købt havemøbler, planter og blomster og lavet et bålsted til mine børn. Tina var selvkørende, hun låste sig selv ind og arrangerede både elektriker og handymand, så det var meget spændende at komme hjem fra arbejde og se dagens resultater. Jeg er rigtigt glad for indretningen, for det sad lige i skabet.

 

Ungkarle-hjem der trængte til et ‘female-touch’

Niels Mølby:
Det hele startede med, at jeg en søndag formiddag faldt over en artikel i Jyllands Posten om Tina og alle hendes talenter. Særligt hæftede jeg mig ved, at et af hendes ‘forretningsområder’ var ungkarle-hjem, der trængte til et ‘female-touch’. Mandag morgen gjorde jeg tanke til handling og kontaktede Tina. En aftale kom i kalenderen og hun indtog Skanderborg. Hun var nysgerrig på den fede måde, stillede et hav af spørgsmål og tog en masse billeder af mit hjem. To uger efter kom hun tilbage og sendte mig på arbejde. Med en vis spænding kom jeg tilbage og så mit hjem forandret med en række løsninger, idéer, tanker og finesser, jeg aldrig nogensinde selv var komme i nærheden af. Jeg havde frygtet, det blev for ‘tøset’ og romantisk – men hun havde formået at ‘fange’ min stil og krydret den med nogle sjove/anderledes ting, hun havde fundet specielt til mig. Tina har en god personlig stil og fremtræden. Mit hjem fik et super løft – og min omgangskreds fik sig en overraskelse ved næste besøg.


Holdninger til, hvordan jeg kunne inddrage mine børn

N.P. Christensen:
Pludselig – efter mange års ægteskab – stod jeg alene med en tom bolig. Der var tanker nok i hovedet og jeg havde svært ved at overskue, hvor jeg skulle starte og hvilke valg jeg skulle tage. Tina kom på opgaven og hun tog over fra dag et. Udover at guide og ‘ping-pong’ mig igennem selve boligindretningen, havde hun også holdninger til, hvordan jeg kunne inddrage mine børn. Det var tydeligt, hun selv havde været igennem ‘møllen’. Hendes erfaringer og råd gav mig fornyet styrke, så jeg kunne få skabt en ny platform for mig og mine børn. 1000 tak for resultatet med den dejlige bolig (der afspejler mig 100%) og 1000 tak for sparring og et skud af din gode energi. 

 

Nu er der skabt en god hygge og atmosfære i boligen

Jan Langhoff:
Da jeg mødte TD første gang var vi straks på bølgelængde og TD forstod mine ønsker og behov. Disse blev på fornem vis omsat til konkrete forslag, der sammen med flere af TDs egne idéer skabte et perfekt resultat. Nu er der skabt en god hygge og atmosfære i boligen, hvilket er med til at give den sidste ´finish´.


Imponeret over hendes engagement, indlevelse og professionalisme

Mikkel Eriksen:
“Far, hvornår tror du vi er helt færdige med at indrette huset?” Det var Sofie på 9 års spørgsmål efter tålmodigt at have ventet 10 mdr. på belysning og diverse inventar efter en større renovering og ombygning. I min lettere desperation (og mangel på evner) skrev jeg en mail til Tina med overskriften: ‘Helt i mål med ombygning?’, hvor jeg skitserede problemstillingen. Jeg har været dybt imponeret over hendes engagement, indlevelse og professionalisme i opgaven. Fra dag 1 har hun kastet sig ind i opgaven og hjulpet mig og børnene med alt lige fra ideer, gardiner, malerier, belysning, tæpper til praktisk indkøb og selve indretningen. Resultatet er blevet virkelig godt og jeg er ekstremt tilfreds. Hun har formået at skabe et hyggeligt, funktionelt og personligt hjem, hvor der også blev skabt et ‘krea-rum’, hvor gode, sjove og kreative ting bliver skabt. Sofie gik ud på terrassen og skreg af glæde, da hun så huset efter indretningen 🙂 – jeg kan kun videregive mine varmeste anbefalinger af Tina.

 

Ser muligheder i det eksisterende

Peter Sander:
Tina kom på det helt rigtige tidspunkt, da jeg virkelig trængte til fornyelse i mit hjem, hvor jeg var blevet alene. Jeg havde slet ikke forventet den form for “hands-on” hjælp, hvor Tina selv rykkede og virkelig fik ryddet ud og væk. Tinas indsats har gjort en verden til forskel, og jeg er meget tilfreds. Jeg er imponeret af hvordan hun ser muligheder i det eksisterende, og samtidig er i stand til at skabe fornyelse. Tina får mine varmeste anbefalinger.

 

Har undgået dyre fejlkøb

Lisbeth G Eriksen:
Jeg havde læst om Tina Dalbøge i Århus Stiftstidende, og synes godt om tanken at forandre et hjem med nogle af de eksisterende ting plus et ekstra touch. Da jeg ikke hører til den kreative type, synes jeg det lød meget spændende med et besøg. Og jeg må sige pengene er givet godt ud, nu går jeg dagligt og glæder mig over mit ‘nye’ hjem. og har undgået dyre fejlkøb. Kan kun anbefales.

 

Respekt for mine ting og mine ønsker

Annemarie Mikkelsen:
Jeg havde længe gået og tænkt over at min boligindretning trængte til ‘styling’ – jeg har gennem årene anskaffet mange dejlige og dyre ting, men den røde tråd manglede. Jeg var parat til at invistere både kræfter og økonomi i projektet og var klar over at jeg denne gang ikke skulle gøre det alene. Så jeg gik på nettet og fandt frem til Tina. Det viste sig at være en meget god investering. Tina er en dygtig rådgiver – fyldt med kreative ideer. Det bedste var næsten at hun også var god til at lytte og havde respekt for mine ting og mine ønsker. Sammen fandt vi den røde tråd – og jeg glæder mig hver dag over et hjem der både er blevet mere hyggeligt men også mere funktionelt.

 

Det føles 100% som mit sted

Claus Sørensen:
Efter en skilsmisse stod jeg med en bolig med en ret tilfældig indretning og jeg kunne ikke se hvilke møbler, ting og planter, der skulle beholdes, hvor de skulle placeres og hvad der skulle købes af nyt. Jeg kontaktede Tina og da jeg havde set hendes oplæg, fik hun helt frie hænder både til at købe ind og til at udføre opgaven. Tina kom sammen med en hjælper og der gik ikke mange minutter, før de gik i gang og jeg kunne se hvordan mit hjem blev forvandlet fra noget tilfældigt til en indretning med linjer og stil. Mine venner og familie har alle været meget begejstret for resultatet og det, der er vigtigst for mig, er, at hun har ramt min stil og at det føles 100% som mit sted.

Se flere referencer her

Kontakt mig på mail tina@bolig-stylist.dk eller ring til mig på tlf. 40954292 så jeg kan høre mere.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Læs mere om hvilke cookies vi bruger på siden her

Luk