Boligstyling bestil et konsulentbesøg og få nye ideer til din boligindretning
15703
page-template-default,page,page-id-15703,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

BOLIGSTYLING

FÅ EN BOLIGINDRETNING MED SJÆL, KANT OG PERSONLIGHED

 

Med en baggrund indenfor boligindretning og mere end 12 års erfaring som selvstændig boligstylist giver jeg dig nye idéer og en rød tråd i din boligstyling.

Jeg tager højde for din stil, din bolig, dine ønsker og dit budget. Målet er, at du får en bolig med sjæl og personlighed, der er inspirerende og funktionel, så du føler dig hjemme uden at resultatet ser ’stylet’ ud. Du vil få flere grundprincipper, så boligindretning bliver lettere at overskue i fremtiden og samtidig vil du undgå dyre fejlkøb.

Book et konsulentbesøg

Et konsulentbesøg foregår typisk på den måde, at vi starter med at gå en hurtig runde, hvor jeg ser boligen eller de rum, du ønsker nye idéer til. Her danner jeg mig et førstehåndsindtryk. Herefter tager vi boligen rum for rum og jeg kommer med idéer og forslag, som bliver noteret ned undervejs.


Du kan bl.a. få idéer til:

 • Nuværende og evt. nye møblers placering
 • Hvilke møbler og ting skal gemmes og hvad skal købes af nyt – evt. brugt på dba.dk/antikt
 • Hvordan nyt og gammelt kan mikses på ’den fede måde’
 • Evt. ændringer i rummenes anvendelse/flytning af vægge m.v.
 • Funktionelle idéer og opbevaringsløsninger
 • Sjove, skæve detaljer, der giver det sidste ’touch’ og en indretning med sjæl og personlighed
 • Gulvbelægninger – Tæpper
 • Billeder og malerier samt placering
 • Belysning – Farver – Gardiner
 • Pynteting – herunder gruppering af pynteting
 • Grønne planter (der er lette at holde) og urtepotteskjulere
 • Overfladebehandlinger og gør-det-selv tips
 • Indretningsidéer af terrasser og altaner – herunder egnede planter, havemøbler, grillområde, hyggekroge m.v.

Afslutningsvist gennemgår vi listen sammen, så du får en ‘to-do’ liste og et overblik over opgaven. Herefter er der flere muligheder:

 

1. Besøget slutter her men du kan – som under alle punkterne her – efterfølgende maile til mig, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget.

 

2. Jeg finder blokken og computeren frem og vi sidder et par timer og laver et oplæg, så du får konkrete bud på hvad der skal købes/gøres/ændres og hvordan tingene/møblerne/planterne m.v. skal placeres.

 

3. Vi afslutter mødet og herefter laver jeg et stort oplæg med inspirationsbilleder, links til møbler og belysning og alt der står på listen plus de løsninger jeg finder på undervejs. Vi kan mødes og gennemgå oplægget eller du kan se det på din skærm, mens jeg gennemgår og forklarer tingene over telefonen.

 

4. Jeg laver et oplæg til dig og når det er forventningsafstemt køber jeg ind og kommer og sætter på plads, hænger op, planter om og giver dig en boligindretning med sjæl, kant og (din) personlighed.

 

Jeg er ajour med de nyeste tendenser indenfor boligindretning, men jeg rådgiver primært om løsninger du vil være glad for i lang tid, da jeg ikke mener man skal “bo i et møbelkatalog”.

 

Kontakt mig på mail tina@bolig-stylist.dk eller på tlf. 40954292 for at høre mere og få en fast pris på en boligstyling, som beskrevet herover, eller på det der matcher dit behov.

Klik på linket og se referencer – de skulle gerne give dig en fornemmelse af, hvordan jeg arbejder.

 

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem