Boligstyling bestil et konsulentbesøg og få nye ideer til din boligindretning
15703
page-template-default,page,page-id-15703,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

BOLIGSTYLING

FÅ NYE ØJNE PÅ DIN BOLIGINDRETNING

Med en baggrund indenfor boligindretning og mere end 10 års erfaring som selvstændig boligstylist kan jeg give dig nye idéer og en rød tråd i din boligstyling.

Jeg tager højde for din stil, din bolig, dine ønsker og dit budget. Målet er, at din bolig bliver personlig, inspirerende og funktionel, så du føler dig hjemme uden at resultatet ser ’stylet’ ud. Du vil få flere grundprincipper, så boligindretning bliver lettere at overskue i fremtiden og samtidig vil du undgå dyre fejlkøb.

 

Book et besøg med efterfølgende oplæg

Et konsulentbesøg tager typisk omkring 2,5-3 timer. Vi starter med at gå en hurtig runde, hvor jeg ser boligen eller de rum, du ønsker nye idéer til. Her danner jeg mig et førstehåndsindtryk. Herefter tager vi boligen rum for rum og jeg kommer med idéer og forslag, som bliver noteret ned undervejs.


Du kan bl.a. få idéer til:

 • Nuværende og evt. nye møblers placering
 • Hvilke møbler og ting skal gemmes og hvad skal købes af nyt – evt. brugt/ antikt
 • Hvordan nyt og gammelt kan mikses på ’den fede måde’
 • Funktionelle idéer og opbevaringsløsninger
 • Sjove, skæve detaljer, der giver det sidste ’touch’
 • Gulvbelægninger – Tæpper
 • Billeder og malerier samt placering
 • Belysning – Farver – Gardiner
 • Pynteting – herunder gruppering af pynteting
 • Grønne planter og urtepotteskjulere
 • Overfladebehandlinger og gør-det-selv tips
 • Indretningsidéer af terrasser og altaner

 

Afslutningsvist gennemgår vi listen sammen, så du får et overblik. Efter mødet laver jeg et oplæg med inspirationsbilleder, samt links til møbler og belysning, eller hvad der står på listen. Vi kan mødes og gennemgå oplægget eller du kan se det på din skærm, mens jeg gennemgår det over telefonen.

Kontakt mig på mail tina@bolig-stylist.dk eller på tlf. 40954292 for at høre mere og få en fast pris på en boligstyling, som beskrevet herover, eller på det der matcher dit behov.

Klik på linket og se referencer – de skulle gerne give dig en fornemmelse af, hvordan jeg arbejder.

 

Ønsker du hjælp til en boligindretning, hvor jeg køber ind og indretter boligen for dig, så udregner jeg en pris efter opgavens omfang. Se mere om boligindretning a-z her. Ønsker du et besøg med fokus på Klar til salg så klik på linket og se mere.


At få nye øjne på boligindretningen kan være for alle – uanset alder. I eksemplet her var jeg på besøg hos et guldbrudepar. De havde haft palisanderreolen siden de blev gift, så de synes der var så meget ‘historie’ i det møbel. Dog ønskede de en mere nutidigt boligindretning. Jeg foreslog dem at bevare det nederste af reolen, og hænge det op på væggen, så det fik et lettere udtryk.

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem