Proff. boligstylist tilbyder boligindretning fra a-z med indkøb og boligstyling
15474
page-template-default,page,page-id-15474,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Boligindretning A-Z

BOLIGINDRETNING A-Z

Mangler du hjælp til indretning af et hus, lejlighed, sommerhus, kontor, en reception, personalerum, uderum, terrasse eller noget helt andet, så tilbyder jeg at stå for den fulde boligindretning fra a-z. Jeg sporer mig ind på din stil, dine ønsker, dit budget og afstemmer det med dig, inden jeg begynder at købe ind til den nye boligstyling. Jeg kan stå for koordinering af håndværkere og som boligstylist garanterer jeg at din boligindretning bliver flot, funktionel og med det helt rigtige ’touch’ – uden at se stylet ud.

En boligstyling fra a-z kan indeholde indkøb af nye/gamle/antikke møbler, lamper, tæpper, gardiner, malerier eller billeder, pynteting, grønne planter i urtepotteskjulere og hvad der ellers skal til, for at boligstylingen bliver personlig, hyggelig og passer til lige netop dig!

Prisen på Total boligindretning afhænger af opgavens omfang.

Kontakt mig på mail tina@bolig-stylist.dk eller ring til mig på tlf. 40954292 så jeg kan høre mere.

 

REFERENCER:

 

Niels Mølby:
Det hele startede med, at jeg en søndag formiddag faldt over en artikel i Jyllands Posten om Tina og alle hendes talenter. Særligt hæftede jeg mig ved, at et af hendes ‘forretningsområder’ var ungkarle-hjem, der trængte til et ‘female-touch’. Mandag morgen gjorde jeg tanke til handling og kontaktede Tina. En aftale kom i kalenderen og hun indtog Skanderborg. Hun var nysgerrig på den fede måde, stillede et hav af spørgsmål og tog en masse billeder af mit hjem. To uger efter kom hun tilbage og sendte mig på arbejde. Med en vis spænding kom jeg tilbage og så mit hjem forandret med en række løsninger, idéer, tanker og finesser, jeg aldrig nogensinde selv var komme i nærheden af. Jeg havde frygtet, det blev for ‘tøset’ og romantisk – men hun havde formået at ‘fange’ min stil og krydret den med nogle sjove/anderledes ting, hun havde fundet specielt til mig. Tina har en god personlig stil og fremtræden. Mit hjem fik et super løft – og min omgangskreds fik sig en overraskelse ved næste besøg.

 

Jan Langhoff:
Da jeg mødte TD første gang var vi straks på bølgelængde og TD forstod mine ønsker og behov. Disse blev på fornem vis omsat til konkrete forslag, der sammen med flere af TDs egne idéer skabte et perfekt resultat. Nu er der skabt en god hygge og atmosfære i boligen, hvilket er med til at give den sidste ´finish´.

 

 

Lisbeth G Eriksen:
Jeg havde læst om Tina Dalbøge i Århus Stiftstidende, og synes godt om tanken at forandre et hjem med nogle af de eksisterende ting plus et ekstra touch. Da jeg ikke hører til den kreative type, synes jeg det lød meget spændende med et besøg. Og jeg må sige pengene er givet godt ud, nu går jeg dagligt og glæder mig over mit ‘nye’ hjem. og har undgået dyre fejlkøb. Kan kun anbefales.

 

Annemarie Mikkelsen:
Jeg havde længe gået og tænkt over at mit hjem trængte til ’styling’ – jeg har gennem årene anskaffet mange dejlige og dyre ting, men den røde tråd manglede. Jeg var parat til at invistere både kræfter og økonomi i projektet og var klar over at jeg denne gang ikke skulle gøre det alene. Så jeg gik på nettet og fandt frem til Tina. Det viste sig at være en meget god investering. Tina er en dygtig rådgiver – fyldt med kreative ideer. Det bedste var næsten at hun også var god til at lytte og havde respekt for mine ting og mine ønsker. Sammen fandt vi den røde tråd – og jeg glæder mig hver dag over et hjem der både er blevet mere hyggeligt men også mere funktionelt.

 

 


Mikkel Eriksen:
“Far, hvornår tror du vi er helt færdige med at indrette huset?” Det var Sofie på 9 års spørgsmål efter tålmodigt at have ventet 10 mdr. på belysning og diverse inventar efter en større renovering og ombygning. I min lettere desperation (og mangel på evner) skrev jeg en mail til Tina med overskriften: ‘Helt i mål med ombygning?’, hvor jeg skitserede problemstillingen. Jeg har været dybt imponeret over hendes engagement, indlevelse og professionalisme i opgaven. Fra dag 1 har hun kastet sig ind i opgaven og hjulpet mig og børnene med alt lige fra ideer, gardiner, malerier, belysning, tæpper til praktisk indkøb og selve indretningen. Resultatet er blevet virkelig godt og jeg er ekstremt tilfreds. Hun har formået at skabe et hyggeligt, funktionelt og personligt hjem, hvor der også blev skabt et ‘krea-rum’, hvor gode, sjove og kreative ting bliver skabt. Sofie gik ud på terrassen og skreg af glæde, da hun så huset efter indretningen 🙂 – jeg kan kun videregive mine varmeste anbefalinger af Tina.